Uudet artikkelit

The Relaxing End

The Relaxing End on Lauri Puttosen ylläpitämä YouTube-kanava, jolla on tätä kirjoitettassa yli 8 miljoonaa tilaajaa.

Lauri on kaikkien aikojen seuratuin suomalainen somevaikuttaja.

Erityisen vaikuttavaksi Laurin seuraajamäärän tekee se, että hän ei ole koskaan esiintynyt omilla kasvoillaan videoillaan. Mysteeri on varmasti ollut osana kanavan suosiossa, mutta myös laadukkaat videot ovat kerryttäneet katsojamäärää tasaisesti.

Lauri aloitti kanavansa 2010-luvun alussa pelaamalla räiskintäpelejä, erityisesti Call of Duty pelejä. Alkuvaiheen videoissa Lauri esittelee taitojaan, kikkailee pelikartoilla ja pyrkii tarjoamaan katsojille jotain viihdyttävää. Kanava kerrytti seuraajia aktiviisen sisällöntuoton ansiosta, Laurin julkaistessa uusia videoita viikottain.

Vuoden 2016 kieppeillä kanavan sisällössä alkoi näkymään myös unboxing-videoita, joissa Lauri avasi uusien pelien erikoisjulkaisujen paketteja ja esitteli näiden pakettien sisältöjä. Videot osuivat hyvään saumaan ja kanavan seuraajamäärä räjähti.

Muista unboxing videoista poiketen Lauri ei koskaan itse esiinny videoilla, eikä myöskään juonna pakettien sisältöä. Kanavan erikoisuutena on, että paketteja avataan valkoisilla hansikkailla ja ainoat äänet ovat paketin avaamisesta kuuluvat äänet.

Videot ovat taikurinkäsineistä ja äänimaailmasta johtuen hypnoottisia ASMR-henkisiä videoita, joilla on selvästi räiskintäpelien pelaamista katsovia suurempi yleisö.

Tänä päivänä kanavan sisältö on yksinomaan erilaisia unboxing videoita ja Lauri elättää itsensä täysin videoita tekemällä. Vuonna 2021 Lauri ansaitsi yli 250 000 euroa kanavallaan.

Tutustu myös tähän Ylen ensimmäiseen haastatteluun kanavasta vuodelta 2016.

Latest Posts